Aşağı Karabahçe İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, teknolojik açıdan donanımlı, yıldan yıla kendini geliştiren, nitelikli ve fark yaratan bir kurum olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Özümseyerek öğrenen, öğrendiği bilgiyi kullanan, kullandığı bilginin sonuçlarını değerlendiren, öz denetim ve öz yönetim becerisi gelişmiş, problemleri çözen ve pratik çözümler üreten, özgür düşünen, çağdaş, yenilikçi ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, kültürel, milli, ahlaki ve evrensel değerlere uygun hareket eden, sosyal sorumluluk ve bilimsel projelere katılmaya istekli, lider nitelikli bireyleri yetiştirmek misyonumuzdur.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Diyarbakır ve Siverek´e servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2018 yılında faliyete girmiş yeni bir okuldur.Dört adet kullanıma hazır lojmanımız bulunmaktadır.

WEB - https://akarabahceilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIKARABAHÇE MAH. AŞAĞIKARABAHÇE SK. NO 38 İÇ KAPI NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Siverek ve Diyarbakır´a öğretmen servisi bulunmaktadır. Diyarbakır 45 km uzaklıkta olup öğretmenlerimiz Diyarbakır ve Siverek´te İkamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siverek İlçe merkezine uzaklık 40 km dir